Udtalelser

Hvad siger kunderne? Læs selv:
(Hvis du vil tilføje en udtalelse kan du gøre det i bunden af siden)

7 tanker om “Udtalelser

 1. Kjære gode, morsomme og dyktige Chris ❤️ Du er mitt forbilde innen coaching og hypnose. Du lærte meg å være intuitiv. Lytte til meg selv og mitt eget hjerte. Være 100% tilstede. Parkere egne meninger ig erfaringer. På en måte være som en «drone». Det har gitt meg så utrolig mange gode resultater , verktøy og fornøyde klienter🥰 Jeg jobber mest med mennesker innen psykisk helse, men og rusomsorg og kriminalomsorg. Mennesker sendt til meg fra kommunen. Min største glede er å få disse tilbake til et tilfredsstillende liv, en god hverdag, jobb, skole eller lignende. En endring i livet i positivt retning for hver enkelt av disse er for meg en sterk drivkraft. Dette takker jeg Chris for hver dag🙏🏼❤️ I tillegg bruker jeg det jeg har lært som mamma, mommor og medmenneske. Senest i dag møtte jeg på en gjeng med ungdommer som hilste på meg, slo av en prat og viste at de satte pris på meg som medmenneske❤️ Livet er magisk❤️

 2. Kære Chris
  Jeg er glad. Sådan rigtig boblende glad. Og jeg er lettet og fuld af empowerment. Første gang jeg var hos dig var for syv år siden (tandlægeskræk/synkebesvær). Det gav resultat i situationen, og effekten er der stadig. Denne gang var det angsten for at køre bil, der stod foran mig som en mur. Den er nu smuldret væk. Tusind tak! Jeg har oplevet, at du indgyder tillid og udstråler varme, og den måde, som du kombinerer dine solide kompetencer med humor og lune på, er med til at gøre, at en hypnosesession hos dig føles meget behagelig og giver resultater.

 3. Kære Chris
  Tusind tak for al din hjælp. Du er et menneske, som man instinktivt har tillid til, og med god grund. Du er dygtig og professionel og god til at læse, hvad jeg havde brug for. Jeg anbefaler dig til alle, der har brug for hjælp til rygestop eller hjælp til at finde sig selv igen. Tak for dig 🌺

 4. Kære Chris. Jeg ved ikke, hvad eller hvordan du gør det – men du kan altså noget, som ingen andre kan 👍 Følelser, som jeg godt ved er irrationelle, men som jeg ikke kan kontrollere – dem kan du på en eller anden mærkelig måde ændre ❤ At du så samtidig gør det på en sjov (og lidt for ‘irriterende spot on’ 😂) måde, gør det ikke mindre effektivt at have session med dig.
  Tak for dig, Chris 🙏🤗

 5. Kære Chris,
  Jeg har altid beundret din super profesionelle tilgang til at bruge hypnose, og har erfaret på egen krop hvor virkningsfuldt det er, da jeg for nogle år siden havde tandlægeskræk. Efter to timer hos dig var det betydeligt reduceret, og det blev bare mindre og mindre over tid.
  Det var vidunderligt at gå til min nye tandlæge da jeg flyttede til Oslo og tillidsfuldt sætte mig tilbage i stolen. Tak! Jeg giver dig mine varmeste anbefalinger.

 6. Kære Chris.
  Du hjalp mig på ganske få minutter med at fokuserer og fjerne en pludselig opstående sceneskræk, 15 min før jeg skulle stå i en vigtig undervisningssituation. Det var næsten en ud-af-kroppen oplevelse 🙂 Det har jeg aldrig glemt dig for. TAK!

 7. Jeg havde den mest behagelige oplevelse hos Chris, for nu fem år siden – og jeg er stadig meget tilfreds med resultatet, som i virkeligheden bare handlede om, at få banket noget selvtillid ind under huden, og slippe angsten for at gøre noget forkert.
  Det virkede!!!! Både professionelt og privat. Stor anbefaling herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *