NLP Practitioner

  • Føler du dig klar til at tage næste skridt?
  • Vil du blive bedre til at kommunikere og støtte andre i at nå deres mål?
  • Vil du udvikle dig personligt?

Tilmeld dig her!

Vil du støtte andre i at nå deres mål og samtidig blive bedre til at kommunikere? Vil du udvikle dig personligt? Så er uddannelsen som NLP Practitioner det helt rigtige sted at starte. Du får coachingteorien helt på plads, samtidig med, at du får trænet teori og praksis så meget, at det ligger på rygraden. Hvis du vælger at blive certificeret NLP Practitioner, får du adgang til videregående NLP uddannelser.

Der kræves ingen grundlæggende forudsætninger for at deltage på denne uddannelse – udover lysten til at blive klogere på dig selv og andre.

Uddannelsen foregår som en kombination af teori, demonstrationer, praksis og refleksion. På den måde opnår deltagerne både de praktiske færdigheder samt den vidensmæssige baggrund, der skal til for at gennemføre en coachingsession med en klient – eller at arbejde med sig selv.

Ved at gennemføre NLP practitioner lærer du:

  • At støtte dig selv og andre i deres personlige udvikling
  • At udvikle mere støttende mønstre gennem praktiske øvelser på kurset
  • At blive bedre til at finde din indre motivation og målsætning
  • At udvikle dine kommunikationsevner og dit kendskab til mennesker

NLP Practitioner uddannelsen foregår online (via Zoom), og du vil blive undervist af Mette Jensen og mig. Vi har begge arbejdet med at skabe forandringer for såvel individer som virksomheder gennem de seneste 20 år. Vi er begge uddannede i NLP, ledelse, psykoterapi og coaching mm.

Praktisk information

  • På hvert hold er der maksimalt 12 deltagere
  • Du får tilsendt alt materialet inden kursets start
  • For hvert hold er der en Facebookgruppe, hvor deltagerne kan stille spørgsmål, finde øvegrupper og udveksle erfaringer.

Tilmeld dig her!

Pris:

11.000,- inkl. moms for modul 1-4.

1.000 inkl. moms for certificering.

Modul 1:
Torsdag den 19 september kl. 9-16
Fredag den 20 september kl. 9-15

Modul 2:
Torsdag den 17 oktober kl. 9-16
Fredag den 18 oktober kl. 9-15

Modul 3:
Torsdag den 14 november kl. 9-16
Fredag den 15 november kl. 9-15

Modul 4:
Torsdag den 12 december kl. 9-16
Fredag den 13 december kl. 9-15 (inkl. certificering)

Har du spørgsmål? Tag kontakt!

Tidligere kursister siger:

Tobias Løwenheim Bruhn Hansen, Leder:
“Trist, for nu sluttede min uddannelse. Hvor mange kan sige det? Wauw, sikken rejse det har været. Måden hvorpå NLP har rykket mig, og givet mig en nye kompetancer til at håndtere udfordringer og forståelse for andres model af verden er utrolig.

Jeg føler mig bedre rustet til fremtiden, og som menneske helt generelt. Det skyldes NLP og dens modeller – men mest af alt, Chris og Mette, for deres fantastiske måde at undervise på.

Så tak. Tak til NLP og tak til jer!”

Belinda Schamaitat, Marketing communications coordinator:
” Yay! Jeg har bestået og fået min certificering som coach; NLP Practitioner. Det har været utroligt spændende at dykke ned i individets tanker og dennes model af verden. Ved blot at justere på et par parametre i vores non-verbale og verbale kommunikation kan vi opnå en meget mere udbytterig og effektfuld samtale, der åbner op og er støttende for andre – både på arbejdspladsen og privatfronten.

Det har været en givende og lærerig rejse! Jeg er glad og stolt over at have coachet andre og støttet dem i deres rejse, at tænke i mål, finde motivationen samt skabe gennemtænkte beslutninger. Og jeg glæder mig til at hjælpe og støtte mange flere i fremtiden.

Stort tak til Chris Grew og Mette Jensen for et fabelagtigt certificeringskursus. De kan virkelig deres kram, og jeg vil til enhver tid anbefale dem”

Pia Hald, selvstændig behandler og underviser:
”Inden jeg selv skulle undervise gjorde jeg mig bevidst om at jeg havde alle de ressourcer og kompetencer til at gøre det godt, og det gjorde JEG – med en super feedback fra mine kursister. Det var fedt at bruge sproglige forudsætninger og Milton til at understøtte deres læring. Tak for NLP Practitioner”

Thea Vahr, Project Manager:
“This weekend marked the completion of my NLP Practitioner Certification Program. A big thank you to Chris Grew and Mette Jensen. The program exceeded all my expectations and gave me new perspectives on what communication is. I look forward to take these insights with me both personally and professionally going forward”

Piotr Birketoft, Konsulent:
”Det vigtigste udbytte for mig er at jeg har fået en langt bedre forståelse af de mennesker som er omkring mig. Det er blevet nemmere for mig at blive forstået og forstå andre. Jeg har fået en langt større tolerance overfor andre mennesker, og det har betydet færre frustrationer og misforståelser. I forhold til mit liv, så har det betydet at jeg arbejdsmæssigt lykkedes med mine projekter og min kommunikation, da jeg ud fra den viden jeg har fået igennem kurset langt bedre kan tilrettelægge min kommunikation med henblik på et bedre resultat”


Tilmeld dig her!