Jeg er blevet en del af TACK International

Efter nogle spændende år med min egen enkeltmandsvirksomhed følte jeg, at det nu var tid til at prøve at arbejde i et lidt større firma og opleve glæden ved samarbejdet med dygtige kollegaer.

Af den grund har jeg valgt at slå min virksomhed sammen med TACK International (læs mere om TACK her), en anerkendt dansk medarbejderudviklingsvirksomhed med fokus på salg, ledelse og personlig udvikling. Jeg mener, at deres og mine kompetencer komplimenterer hinanden glimrende, og jeg er sikker på, at vi kan skabe en god synergi sammen, til glæde for mig, TACK og vigtigst af alt; mine og deres kunder.

Jeg vil stadig arbejde med det samme og servicere de samme kunder som hidtil. Jeg vil dog også kunne tilbyde jer endnu flere supplerende ydelser.

Jeg glæder mig til at møde jer alle igen, denne gang i TACK-regi.